Известие

Collapse
No announcement yet.

147 окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 окачване

Смених джантите с 16-ки
    Гумите са предни 205/55/16, задни 215/55/16 - с такива гуми си бяха джантите.

Сега колата ми се струва доста висока. Това нормално ли е за тази кола?

http://oi41.tinypic.com/1zvwyli.jpg
    http://oi41.tinypic.com/xy3r6.jpg

ПС: Иначе ми харесват много джантите
    Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Само с 17 не изглежда,като танк доколкото съм разглеждал,имам предвид,че чак на 17 се запълват калниците,както трябва.Джантите изглеждат добре,ако не се лъжа са TOORA реплика.

Comment

Това дали запълват калниците не ме грее толко.
      По скоро височината от пътя е по-голяма. Но пък това може и да се окаже +
      Иначе джантите са от алфа 147 фейслифт. Не знам оригинални ли са реплики ли са.

Comment

Първоначално публикувано от Spunky Покажи съобщение
        Това дали запълват калниците не ме грее толко.
        По скоро височината от пътя е по-голяма. Но пък това може и да се окаже +
        Иначе джантите са от алфа 147 фейслифт. Не знам оригинални ли са реплики ли са.
        Еми като е висока й бодни спортни пружинки, ще слезе надолу, а и ще стане по-стабилна. А този модел съм го виждал само 17-ки оригинални, но може и да има и 16.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Че какво те притеснява, че е по-височка? То така по-добре. Ако можех сега, и аз бих я дигнал така, щото е доста ниска отпред.
          Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

Аз съм със същите само,че 17 и според мен ще ти стоят по добре и отзад, ако са ти 205/55 иначе, ако не ти е проблем окачването не го пипай идеално висока ти е.

П.П Откъде ги взе ако не е тайна, че търся такива за зимни??
            Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Значи вчера ходих до Гърция да се проплакнем на морето. При товарена кола(5 човека) + багаж задните ми опират в калника, отстрани на неравности по пътя като карам бързо....
              Иначе на Кулата точно при влизане в България се хакнах в една шахта... Добре, че са високи гумите иначе щях да си остана там...

Взех ги от някакъв човек по интернет.
              Last edited by Spunky; d.m.y г., 09:39.

Comment

Working...
              X